Penne la cuptor cu pui și mozzarela

de Satisfyyourcravings in Penne, 24 Apr 2013 | 22832 vizualizari

 

Un preparat foarte simplu, dar extrem de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame penne tricolore (am folosit Barilla)
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/2 ceapă roșie tocată
  • 1/2 ardei roșu mare, tăiat cuburi
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1/2 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
  • sare/piper
  • paprika
  • busuioc uscat
  • 1 cutie roșii în bulion, tăiate cuburi
  • 100 ml smântână pentru gătit, light
  • 55 grame parmezan ras
  • 125 grame mozzarella
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne la cuptor cu pui și mozzarela:

Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Bucățile de pui se acoperă cu sare, piper, paprika și busuioc.

Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu și se adaugă ceapa, ardeiul și puțină sare. Se călesc 5 minute, apoi  se adaugă usuroiul și bucățile de carne. Se gătesc la foc mediu spre mare 5-6 minute. Se adaugă roșiile, smântâna și parmezanul. Se amestecă, apoi se adaugă pennele. 

Se așează într-o tavă, se așează fâșii de mozzarella deasupra și se introduce în cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 10 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne la cuptor cu pui și mozzarela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Serpentelli cu legume si branza elvetiana